Over HOUS

Hoe weet u of HOUS de juiste partij is om samen de woning van uw dromen te realiseren?

Een belangrijk aspect in de samenwerking met HOUS is dan ook transparantie. Alleen door open en helder naar elkaar toe te zijn, kan het vertrouwen groeien en behouden blijven. Vanaf het eerste contact starten we hiermee. Van de kwaliteit en kosten van de materialen en vakmensen, tot een berekening van de vierkante meters per ruimte.

Hous

Exclusief, Creatief, Ontzorgd.

Van uw woning is er maar een, daarom mag u kritisch zijn. Uw woning verdient alle aandacht en zorg. We leggen de lat hoog, om optimaal te presteren en blij te maken.

Het bouwen van uw woning is de realisatie van een visioen. Zo voelen wij dat en we doen graag mee. Creatief vanaf de tekentafel, tot ervaren en praktisch functioneel in de uitvoering.

Bezorgd? Ontzorgd! Bij Hous is uw project van begin tot het eind in dezelfde goede handen. Met één aanspreekpunt en niet meer woorden dan nodig, precies genoeg.

Werkwijze

Stap 1

Elkaar leren kennen

Onze samenwerking start met het leren kennen van elkaar. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons op kantoor, onder het genot van een goede kop koffie. Zo krijgt u een beeld van wie de mensen achter Hous zijn. Het gaat immers om uw woning; de plek waar u jarenlang met veel plezier wilt gaan leven. We nemen u daarom graag mee in onze werkwijze. Dit doen we doormiddel van een rondleiding in onze fabriek. Hier komt u niet alleen meer te weten over onze werkwijze maar ook over onze werknemers en onze geschiedenis!

Stap 2

Het 'ja-woord', de overeenkomst

Wat heeft u nodig om de overeenkomst voor de bouw van uw huis te tekenen? Het volste vertrouwen dat u krijgt waarvan u droomt! Vakmensen die weten wat hiervoor nodig is. De zekerheid dat u nooit met financiële tegenvallers wordt geconfronteerd. En de flexibiliteit om in te spelen op onvoorziene wensen die belangrijk voor u zijn.

Stap 3

De basis

Na het bevestigen van uw opdracht gaat HOUS van start met de voorbereiding van de uitvoering. Planning van de bouw en oplevering, professionele personele invulling, bestelling van materialen, de laatste vergunningen en afstemming met alle betrokken partijen. En heel belangrijk: kennismaking met de uitvoerder en het team dat uw huis gaat bouwen.

Stap 4

De bouw

En dan is het zo ver, het bouwen begint en uw plannen krijgen vorm. Van fundering tot elektra en van de keuken tot aan de kelder. Aan de hand van een strakke bouwplanning wordt er voor gezorgd dat de materialen op tijd geleverd zijn en de juiste vakmannen op de bouwplaats staan.

Compleet ontzorgd

Bij Hous wordt u volledig ontzorgd gedurende het gehele bouwproces. Van het verwerven van bouwgrond en het regelen van alle vergunningen, tot aan het ontwerp van uw woning en de detailinrichting hiervan. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van woningen hebben we goede connecties met verschillende partijen die van belang zijn bij de bouw van uw woning. Denk hierbij aan architecten, ontwikkelaars en makelaars. Indien gewenst adviseren en begeleiden we u bij het kiezen van de partijen, die bij u passen.

De vakmensen van onze zusterbedrijven, Strakk interieurbouw en Houtz deuren en trappen, leveren het maatwerk waarmee iedere droom binnen handbereik komt. Dit doen we allemaal vanuit onze eigen fabriek. Wanneer wij u kunnen helpen spannen wij ons daarom ook graag in, geen (bouw)vraag is ons te gek.

Alles voor dat ultieme gevoel.

Heeft u bouwplannen of wilt u meer weten over bouwkosten? Laten we kennis maken!