Over HOUS

Missie

Luxe, stijlvolle woningen realiseren, ongeacht de complexiteit van het bouwvraagstuk. Door voortdurend te innoveren in bouwmethodes, -technieken en -materialen, zijn we in staat om meerwaarde te creëren en uitdagende bouwvraagstukken op te lossen.

Visie

Bouwvraagstukken op een duurzame wijze realiseren. We willen niet alleen voldoen aan de behoeften van het heden, maar ook de impact op de toekomst minimaliseren. Onze visie is dan ook een bouwsector waarin duurzaamheid de norm is, waar innovatie de standaard is, en waar elk project bijdraagt aan een gezondere leefomgeving!

Exclusief

Van uw woning is er maar een, daarom mag u kritisch zijn. We leggen de lat hoog, uw woning verdient namelijk alle aandacht en zorg die ze nodig heeft. Exclusiviteit staat centraal in het ontwerp- en bouwproces. Met hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en oog voor detail streven we naar ongeëvenaarde luxe en stijl in elke woning die we bouwen. We streven naar exclusieve elementen die de persoonlijkheid en smaak van onze opdrachtgevers weerspiegelen, waardoor elke woning een uniek en waardevol bezit wordt.

Kwaliteit

Kwaliteit vormt de kern van alles wat we doen bij Hous. Kwaliteit heeft niet alleen te maken met de bouw van uw woning, maar ook met de ervaring en tevredenheid van onze klanten. Bij Hous is uw project van begin tot het eind in dezelfde goede handen. Met één aanspreekpunt en niet meer woorden dan nodig, precies genoeg. We zorgen voor heldere en begrijpelijke informatie, zodat u volledig geïnformeerd wordt over het bouwproces, de planning, de kosten en andere relevante aspecten. Om onze hoge kwaliteitsstandaarden te bereiken, werken we samen met ervaren professionals, maken we gebruik van hoogwaardige materialen en volgen we zorgvuldige processen en controles gedurende het hele bouwproces. We streven naar perfectie in elk detail en stellen onszelf voortdurend in vraag om onze kwaliteit verder te verbeteren.

Luxe atelier in bosrijke omgeving, stenen gevel, witte stuc.

Innovatie

We streven ernaar om voortdurend nieuwe bouwoplossingen te ontdekken en toe te passen, zodat we de grenzen van wat mogelijk is kunnen verleggen en onze klanten unieke en hoogwaardige woningen kunnen bieden. Zo zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe materialen, duurzame bouwmethoden en energie-efficiënte oplossingen die ons in staat stellen om woningen te bouwen die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen van comfort, duurzaamheid en functionaliteit. We streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen door het leveren van woningen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook functioneel, comfortabel en duurzaam zijn.

Rietgedekte villa, wit huis, luxe woning, zwarte kozijnen, exclusief, modern

Bouwteam

Bij Hous streven we naar kwaliteit, daarom maken wij altijd gebruik van een bouwteam. Dat wil zeggen dat we, nog vóór de start van de bouw, intensief samenwerken aan het plan en ontwerp. We brengen een deskundig team van professionals samen, waaronder architecten, ingenieurs, projectmanagers en vakmensen, om gezamenlijk aan uw bouwproject te werken. Met onze gecombineerde ervaring en kennis kunnen we suggesties doen met betrekking tot de kosten, kwaliteit en efficiency in het bouwplan.

Daarnaast zoeken we direct naar creatieve oplossingen om lastige bouwvraagstukken op te lossen.

Als u kiest voor het bouwteam van Hous, kunt u rekenen op een betrokken en professioneel team dat nauw samenwerkt gedurende het hele proces. Samen bouwen we aan uw project en streven we naar uitmuntendheid in elk detail.

Compleet ontzorgd

Bij Hous wordt u volledig ontzorgd gedurende het gehele bouwproces. Van het verwerven van bouwgrond en het regelen van alle vergunningen, tot aan het ontwerp van uw woning en de detailinrichting hiervan. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van woningen hebben we goede connecties met verschillende partijen die van belang zijn bij de bouw van uw woning. Denk hierbij aan architecten, ontwikkelaars en makelaars. Indien gewenst adviseren en begeleiden we u bij het kiezen van de partijen, die bij u passen.

De vakmensen van onze zusterbedrijven, Strakk interieurbouw en Houtz deuren, leveren het maatwerk waarmee iedere droom binnen handbereik komt. Dit doen we allemaal vanuit onze eigen fabriek. Wanneer wij u kunnen helpen spannen wij ons daarom ook graag in, geen (bouw)vraag is ons te gek.

Alles voor dat ultieme gevoel.

Heeft u bouwplannen of wilt u meer weten over bouwkosten? Laten we kennis maken!