Over HOUS

Hoe weet u of HOUS de juiste partij is om samen de woning van uw dromen te realiseren?

Een belangrijk aspect in de samenwerking met HOUS is dan ook transparantie. Alleen door open en helder naar elkaar toe te zijn, kan het vertrouwen groeien en behouden blijven. Vanaf het eerste contact starten we hiermee. Van de kwaliteit en kosten van de materialen en vakmensen, tot een berekening van de vierkante meters per ruimte.

Hous

Exclusief, Creatief, Ontzorgd.

Van uw woning is er maar een, daarom mag u kritisch zijn. Uw woning verdient alle aandacht en zorg. We leggen de lat hoog, om optimaal te presteren en blij te maken.

Het bouwen van uw woning is de realisatie van een visioen. Zo voelen wij dat en we doen graag mee. Creatief vanaf de tekentafel, tot ervaren en praktisch functioneel in de uitvoering.

Bezorgd? Ontzorgd! Bij Hous is uw project van begin tot het eind in dezelfde goede handen. Met één aanspreekpunt en niet meer woorden dan nodig, precies genoeg.

Werkwijze

Stap 1

Elkaar vinden in ambitie.

Onze samenwerking start met verkennen en elkaar leren kennen. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons bedrijf en onze mensen. Als u wilt komen we naar u toe. U wilt inschatten met wie u te maken heeft, of HOUS uw vertrouwen waard is. Het gaat om immers om uw woning; de plek waar u jarenlang met veel plezier wilt gaan leven.

Stap 2

Het 'ja-woord', de overeenkomst.

Wat heeft u nodig om de overeenkomst voor de bouw van uw huis te tekenen? Het volste vertrouwen dat u krijgt waarvan u droomt! Vakmensen die weten wat hiervoor nodig is. De zekerheid dat u nooit met financiële tegenvallers wordt geconfronteerd. En de flexibiliteit om in te spelen op onvoorziene wensen die belangrijk voor u zijn.

Stap 3

De beste basis voor een soepele uitvoering.

Na het bevestigen van uw opdracht gaat HOUS van start met de voorbereiding van de uitvoering. Planning van de bouw en oplevering, professionele personele invulling, bestelling van materialen, de laatste vergunningen en afstemming met alle betrokken partijen. En heel belangrijk: kennismaking met de uitvoerder en het team dat uw huis gaat bouwen.

Stap 4

De eerste spade en weg naar de oplevering.

En dan is het zo ver, het bouwen begint en uw plannen krijgen vorm. Met behulp van de afgesproken (milieuvriendelijke) materialen gaan we van grond tot glas. Van timmerwerk tot elektra, van overloop tot opening. Aan de hand van een strakke bouwplanning worden de materialen op tijd geleverd en zijn er steeds de juiste vakmannen op de bouwplaats aanwezig.

Wilt u totaal ontzorgd worden?

Ook wanneer u helemaal vanaf nul begint met uw bouwplannen, is HOUS u graag van dienst. Wij kunnen alles voor u regelen en beschikken over de contacten en ervaring. Vanaf het verwerven van bouwgrond en regelen van alle vergunningen, tot het ontwerp van uw woning en de detailinrichting hiervan. Tijdens onze jarenlange ervaring in luxe woningbouw hebben we met heel veel goede architecten samengewerkt. We brengen u graag met hen in contact.

De vakmensen van onze zusterbedrijven Strakk interieurbouw en Houtz deuren en trappen leveren het maatwerk waarmee iedere droom binnen handbereik komt. Wanneer wij u kunnen helpen spannen wij ons daar graag voor in, geen (bouw)vraag is ons te gek.

Alles voor dat ultieme gevoel.

Heeft u bouwplannen of wilt u meer weten over bouwkosten? Laten we kennis maken!