Bouwen

Bij Hous streven we ernaar om hoogwaardige, op maat gemaakte woningen te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We maken hierbij onderscheid in traditionele (steen)bouw en prefab staalframebouw. Afhankelijk van het ontwerp en de constructie van uw bouwproject, adviseren we u over de bouwmethode die het best bij uw ontwerp past.

Rietgedekte villa, wit huis, luxe woning, zwarte kozijnen, exclusief, modern

Traditionele (steen)bouw

Traditionele (steen)bouw is een veel toegepaste bouwmethode in Nederland. Bij traditionele (steen)bouw worden stenen één voor één gemetseld op de bouwlocatie.

Deze manier van bouwen zorgt voor een grote mate van flexibiliteit in het ontwerp, een stabiele constructie en goeie warmte- en akoestische isolatie.

Moderne villa, luxe woning, bungalow, tuin, vrijstaande woning, hous luxe woningen, villabouwer

Prefab Staalframebouw

Prefab bouw is een bouwmethode waarbij we, in tegenstelling tot traditionele steenbouw, het grootste gedeelte van de woning in de fabriek produceren.

Deze manier van bouwen zorgt voor een productoptimalisatie en beperkt risico’s. Alle bouwelementen worden vanuit onze eigen fabriek geproduceerd, geassembleerd en geïsoleerd. Hierdoor verkort deze bouwmethode de effectieve bouwtijd terwijl het tegelijkertijd ook zorgt voor een hoge mate van kwaliteit, duurzaamheid en afwerking.

Onze werkwijze

Elkaar leren kennen

Onze samenwerking start met het leren kennen van elkaar. Hiervoor bent u van harte welkom bij ons op kantoor, onder het genot van een goede kop koffie. Zo krijgt u een beeld van wie de mensen achter Hous zijn. Het gaat immers om uw woning; de plek waar u jarenlang met veel plezier wilt gaan leven. We nemen u daarom graag mee in onze werkwijze. Dit doen we doormiddel van een rondleiding in onze fabriek. Hier komt u niet alleen meer te weten over onze werkwijze maar ook over onze werknemers en onze geschiedenis!

Het ‘ja-woord’, de overeenkomst

Wat heeft u nodig om de overeenkomst voor de bouw van uw huis te tekenen? Het volste vertrouwen dat u krijgt waarvan u droomt! Vakmensen die weten wat hiervoor nodig is. De zekerheid dat u nooit met financiële tegenvallers wordt geconfronteerd. En de flexibiliteit om in te spelen op onvoorziene wensen die belangrijk voor u zijn.

De basis

Na het bevestigen van uw opdracht gaat HOUS van start met de voorbereiding van de uitvoering. Planning van de bouw en oplevering, professionele personele invulling, bestelling van materialen, de laatste vergunningen en afstemming met alle betrokken partijen. En heel belangrijk: kennismaking met de uitvoerder en het team dat uw huis gaat bouwen.

De bouw

En dan is het zo ver, het bouwen begint en uw plannen krijgen vorm. Van fundering tot elektra en van de keuken tot aan de kelder. Aan de hand van een strakke bouwplanning wordt er voor gezorgd dat de materialen op tijd geleverd zijn en de juiste vakmannen op de bouwplaats staan.

Oplevering

Het is zo ver, de oplevering van uw project! We zetten de laatste puntjes op de i en overhandigen hierna de sleutel. Gefeliciteerd en heel veel woonplezier!

Heeft u bouwplannen of wilt u meer weten over bouwkosten? Laten we kennis maken!