Prefab villabouw

Prefab villabouw is een bouwmethode waarbij we, in tegenstelling tot traditionele steenbouw, het grootste gedeelte van de woning in de fabriek produceren. Alle bouwelementen worden vanuit onze eigen fabriek geproduceerd, geassembleerd en geïsoleerd.

De voordelen van een prefab villabouw

Prefab villabouw biedt een heleboel voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Met efficiëntie, snelheid en maatwerk als kernpunten, is prefab bouw hierdoor een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een snelle en kwalitatieve manier om hun droomvilla te realiseren.

Van kosten- en tijdsbesparing tot flexibiliteit in ontwerp en duurzaamheid, prefab villabouw heeft veel te bieden. We hebben alle voordelen van prefab villabouw op een rijtje gezet:

  • Duurzaam: onze prefab voldoen we ruimschoots aan de BBL- BENG- en Milieuprestatie normeringen.
  • Gecontroleerde afvalstromen: vanwege de fabrieksmatige bouw wordt het afval op de juiste manier verwerkt. Hierdoor kunnen de materialen in de toekomst hergebruikt worden.
  • Maatvast: je krijgt precies wat er wordt getoond op het 3D model. Staal- en houtframe zijn namelijk op de millimeter nauwkeurig, waardoor er geen afwijkingen mogelijk zijn.
  • Bouwsnelheid: onze prefab elementen hebben een snelle droogtijd. Dit betekent dat het project sneller gerealiseerd kan worden.
  • Weinig tegenvallers: Vóór de start van de bouw maken we een gedetailleerd 3D model. Je weet dus al vóór de start van de bouw hoe je woning eruit komt te zien. En natuurlijk ook welke kosten je kunt verwachten. Zo kom je achteraf nooit voor verassingen te staan.
  • Damp-open: damp-open bouwen zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat. Bij een damp-open constructie kan damp van binnen naar buiten, dóór de constructie heen. Het huis ‘ademt’ als het ware. Kortom, damp-open bouwen zorgt voor een minder vochtig binnenklimaat en daarmee samenhangend, een gezonde luchtkwaliteit.
Witte villa, witte bungalow, vrijstaande villa, prefab villa bouw

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid in Prefab Villabouw

Prefab villabouw is niet alleen snel en efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Met geavanceerde productiemethoden en duurzame materialen streven wij ernaar om uw villa zo milieuvriendelijk mogelijk te bouwen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Kostenbesparend en Tijdbesparend: Prefab Villa’s in Detail

Door de gecontroleerde omgeving van de fabriek en het gestroomlijnde bouwproces kunnen prefab villa’s aanzienlijk kosten- en tijdbesparend zijn in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Wij bieden gedetailleerde informatie over de financiële en tijdsbesparingen die gepaard gaan met prefab bouw.

Moderne villa, luxe woning, bungalow, tuin, vrijstaande woning, hous luxe woningen, villabouwer, prefab villabouw

Onze Aanpak: Van Ontwerp tot Oplevering van Prefab Villa’s

Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van uw prefab villa, begeleiden wij u door het hele proces. Ons ervaren team zorgt voor een soepele en gestructureerde aanpak, waarbij uw wensen en eisen altijd centraal staan. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij hoog in het vaandel. Uw woning wordt dan ook aan de hand van de hoogste standaarden gebouwd en hierbij streven we naar perfectie in elk detail.

Moderne villa met houten gevel, prefab villabouw
Moderne villa, Achterzijde witte villa met stenen terras, prefab villabouw