Wij maken uw huis, zoals u het wilt.
Van de fundering tot het dak en alles daartussenin.

Hous bouwt heerlijke, stijlvolle woningen. Bijvoorbeeld uw exclusieve droomhuis. Wordt het een luxe villa of een rustieke boerderij? Dat maakt ons niet uit. Wij maken uw huis, zoals u het wilt. Waarom we anders zijn dan andere bouwbedrijven? Omdat we een soulmate willen zijn voor uw droomwoning, u willen vinden op de weg van droombeeld naar baksteen. In goed contact zijn de mooiste dingen mogelijk. Een weg vol blijdschap, op pad naar het vervullen van verlangens. Schreeuw het maar uit, WAUW!

EXCLUSIEF

Van uw woning is er maar een, daarom mag u kritisch zijn. Uw woning verdient alle aandacht en zorg. We leggen de lat hoog, om optimaal te presteren en blij te maken.

CREATIEF

Het bouwen van uw woning is de realisatie van een visioen. Zo voelen wij dat en we doen graag mee. Creatief vanaf de tekentafel, tot ervaren en praktisch functioneel in de uitvoering.

ONTZORGD

Bezorgd? Ontzorgd! Bij Hous is uw project van begin tot het eind in dezelfde goede handen. Met één aanspreekpunt en niet meer woorden dan nodig, precies genoeg.

Totaal ontzorgen

Fijn wonen, leven en genieten. Dat is waar het om draait en waarom we nauw samenwerken met ons zusterbedrijf Strakk. Samen kunnen we uw droom realiseren, zowel uw woning als de totaalinrichting voor uw interieur en keuken. Zo gaan innovatie en traditioneel vakmanschap hand in hand, om onbezorgd het verrassende maatwerk te leveren dat bij u past.

Wanneer bent u tevreden? Als het goed is! Dan zijn we het daar al vast over eens. Sommige dingen in het leven zijn te belangrijk om risico mee te lopen. Wanneer komt u langs? We luisteren graag naar uw visioen. Goede vragen stellen getuigt van kwaliteit. Door de wol geverfd. Leg ons maar op de pijnbank, we geven geen kik. We verrassen en voegen toe waar u wilt. Gevraagd en ongevraagd. Neem contact op met Stan Gorree voor een persoonlijke ontmoeting.

 

Heeft u een vraag of droomwens? Neem dan contact met ons op.