Marion Alders

Marion Alders

Algemeen verantwoordelijk

Marion is bij Hous het aanspreekpunt voor nieuwe projecten. Met een gevoel voor kwaliteit en oog voor details is Marion als geen ander in staat om architecten, ontwikkelaars en toekomstige bewoners te adviseren. Bij luxe woningen gaat het zowel om het grote plaatje, als om de allerkleinste details vindt Marion. Om de juiste sfeer en beleving te bereiken moet er een klik zijn met open communicatie. Zo kan Hous optimaal zelfstandig voor u creëren en zorgen dat er op de juiste momenten contact en afstemming is.

Marcel Schoeber

Marcel Schoeber

Projectleider / uitvoerder / bedrijfsleider

Als bedrijfsleider is Marcel altijd op de hoogte van de stand van zaken rondom alle projecten. Marcel staat voor de hoogste kwaliteit en motiveert het team om continu op het beloofde niveau te presteren. Als spin in het web kunt u hem altijd contacten. Of het nu om een technische vraag gaat of over de planning van uw project: Marcel is de juiste man om uw vragen snel en professioneel te beantwoorden. Bij dit soort zaken merk je direct dat Marcel hart heeft voor het vak en de bouwplaats van binnen en buiten kent.

Jan Biermann

Jan Biermann

Calculator

De stille kracht van Hous is Jan Biermann. Jan kan als geen ander de vertaalslag maken van papier naar de praktijk; van bouwtekening naar de realisatie en uitvoering. Vanuit de verkoop ontvangt Jan projectaanvragen waarop hij zijn calculaties los mag laten. Waar hij mogelijkheden ziet zorgt hij voor optimalisatie van deze plannen en geeft hij passend advies. Het resultaat: vooraf volledige duidelijkheid, zodat de uitvoering van de projecten zowel qua kwaliteitsniveau als financiën soepel naar verwachting verlopen.

Ronald Hoex

Ronald Hoex

Algemeen directeur en verkoop

Als algemeen directeur van Hous ziet Ronald er op toe dat alle neuzen dezelfde richting op staan en het bedrijf zich de goede kant op beweegt. Dat sluit helemaal aan bij zijn interesse en passie voor mooie dingen, materialen en bouwen. Ronald houdt van uitdagingen en is als de grote uitvinder continu bezig om te kijken of dingen ‘anders’ en ‘beter’ kunnen. Vaak met verrassende resultaten. Wil je sparren over grensverleggende nieuwe mogelijkheden voor luxe woningbouw? Dan is Ronald je man!

Thomas Philipsen

Thomas Philipsen

Werkvoorbereider

Al jong was Thomas gefascineerd door de bouw. Hoe bouw je een huis? Wat komt er kijken bij de perfecte uitvoering? Om hier meer over te weten volgde Thomas een opleiding MBO Bouwkunde, gevolgd door HBO Bouwkunde bij Avans Hogeschool in Tilburg. Hij liep stage bij HOUS, vond hier de perfecte plek om in zijn vrije tijd ervaring op te doen en uiteindelijk een leuke job. Als werkvoorbereider kan Thomas zich volop uitleven. Zijn passie: tekeningen tot leven te brengen en hiervan mooie projecten te realiseren!

Arjan Elbers

Arjan Elbers

Project- en verkoopleider

Volgens Arjan bereik je door goede samenwerking het snelst je doel en het beste resultaat. Met hart voor de zaak, inzet en plezier. Gewoon door iedereen in zijn kracht te zetten. Want bouwen doe je samen, daar gelooft Arjan als project- en verkoopleider van Hous heilig in. Dat Arjan een teamspeler is, brengt hij niet alleen bij zijn werk in de praktijk. Als speler-coach geniet hij bij de voetbalveteranen van de sport en de sociale contacten. In zijn werk wil Arjan mooie dingen maken en tevreden klanten.

Stan Gorree

Stan Gorree

Sales manager

‘Waar gaat uw hart sneller van slaan?’ is de vraag die Stan dagelijks bezighoudt. Als sales manager vervult hij bij Hous een brugfunctie voor de klanten. De spil tussen wat klanten willen en wat er kan of praktisch gezien slim is. Door zijn achtergrond in de topsport weet hij als géén ander waar het in het hogere segment om draait: enthousiasme, communicatie, gedrevenheid en presteren op niveau. Op zoek naar de juiste combinatie van in- en exterieur. Mooie dingen realiseren en blije gezichten. Contact Stan voor een kennismaking.

Heeft u een vraag of droomwens? Neem dan contact met ons op.