Kubistische Woningen

Kubistische woningen worden veelal ontworpen met het concept van open en gesloten wanddelen. Dat wil zeggen dat er ofwel een gesloten wanddeel of een open wanddeel (raam) wordt geplaatst. Dit biedt de vrijheid om de ruimtes binnen de woning volledig naar eigen wens in te delen. Daarnaast kan de woning optimaal afgestemd worden op de omgeving door gesloten wanddelen te gebruiken voor privacy of beschutting, en open wanddelen te gebruiken op plekken waar je ruimte wilt creëren of contact met de omgeving wilt hebben.

De kenmerken

Kubistische woningen staan bekend om hun unieke en eigentijdse ontwerpstijl, die wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een minimalistische esthetiek. Deze moderne architecturale benadering omvat vaak het gebruik van vlakke daken, grote raampartijen en asymmetrische composities, wat resulteert in een opvallend en onderscheidend uiterlijk.

Moderne villa met baksteen architectuur, kubistische woning

Minimalisme en Functionaliteit

Minimalisme en functionaliteit zijn essentiële elementen in het ontwerp van kubistische woningen. Door overbodige versieringen te vermijden en de focus te leggen op eenvoud en doelmatigheid, worden de woningen gekenmerkt door een strakke en gestroomlijnde uitstraling. Elk element van het ontwerp is zorgvuldig overwogen en gepland om een ​​maximale functionaliteit en ruimtelijkheid te garanderen, terwijl tegelijkertijd een gevoel van rust en sereniteit wordt gecreëerd.

Prefab bouw

Onze prefab bouwmethode is uitermate geschikt voor het realiseren van een kubistische woning. Door gebruik te maken van prefab bouwelementen kunnen deze woningen efficiënt en snel worden gebouwd, terwijl het tegelijkertijd aan de hoge kwaliteitsnormen voldoet. Deze aanpak maakt het mogelijk om kosten te besparen en de bouwtijd te verkorten, terwijl tegelijkertijd een hoog niveau van precisie en afwerking wordt gegarandeerd.

Ruimtelijkheid en Licht

Een van de meest kenmerkende aspecten van kubistische woningen is de nadruk op ruimtelijkheid en licht. Door gebruik te maken van open plattegronden, grote raampartijen en strategisch geplaatste openingen, wordt natuurlijk licht maximaal benut en wordt een gevoel van ruimte en lichtheid gecreëerd. Dit draagt bij aan een comfortabele en uitnodigende leefomgeving, waarbij de grens tussen binnen en buiten vaak vervaagt.

Onze kubistische woningen

Hieronder een greep van onze woningen.

Moderne villa met baksteen architectuur, kubistische woning
Moderne villa met houten gevel, wit gestucte gevel, kubistische woning
Moderne villa met stenen gevelbekleding, kubistische woning
luxe villa, levensloopbestendige villa met ruime voortuin, kubistische villa
Kubistische villa, moderne villa, wit gestucte gevel met zwarte accenten. Moderne villa bouwen.