Bij HOUS vind je de beste opleiding én de beste kansen
op een leuke baan. Wie wil er nou niet zo’n stage?

Waarom bij HOUS stage lopen?

Omdat je bij ons helemaal op de goede plek zit! HOUS bouwt luxe woningen voor kritische klanten die voor kwaliteit gaan. Dat betekent dat je bij ons écht wat kunt leren. Onze leermeesters begeleiden de leerlingen intensief en investeren tijd om hun kennis en kunde over te brengen tijdens de stage. We begeleiden je bij je opdrachten en bij al je werkzaamheden. Aan het einde van de stage voldoe je ruimschoots aan de eindtermen van je opleiding. Wat zou je nog meer willen om goed je vak te leren?

Dat betekent wel dat we natuurlijk óók heel wat van jou vragen. Inzet, bloed en zweet, collegialiteit, gezelligheid en je liefde om het vak te leren. Timmeren, metselen, stellen, afwerken; van alles wat er bij bouwen komt kijken kun je bij ons veel opsteken. We leren het je, zodat je als zelfstandige vakman de beste basis hebt voor een mooie toekomst. Misschien leren wij ook nog wel wat van jou, want er is volop ruimte om je talenten te ontwikkelen. En weet je wat zo fijn is aan een stage bij een succesvol, ambitieus bedrijf? Dat er na je opleiding een levensgrote kans bestaat op een vaste baan. Voor je het weet vier je hier je 10-jarig jubileum als gespecialiseerd vakman!

Ga jij voor de perfecte stageplek?

Neem dan telefonisch contact op met Marcel Schoeber (0478 746 016) om jezelf voor te stellen en je vragen af te vuren. Kom vervolgens een kijkje achter de schermen nemen en je raakt onder de indruk van ons bedrijf en wat we allemaal doen.

Wil je liever online je interesse of vragen kenbaar maken? Dat is ook geen probleem, dan word je teruggebeld om elkaar beter te leren kennen. Tot binnenkort.

Contact/aanmelding

PERSONALIA

Volledige naam:

Geboortedatum:

Straatnaam en huisnummer:

Postcode en woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mail adres:STAGE INFORMATIE

(Voor)opleiding:

Interessegebied stage:

Motivatie:

SBB LEERBEDRIJF

SBB LEERBEDRIJF

HOUS is een SBB erkend leerbedrijf. Samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) doen we er alles aan om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.